Ενορία Γενεσίου της Θεοτόκου Πετροκεφάλου Μαλεβιζίου Ηρακλείου 11.08.2022

Στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ενορίας Γενεσίου της Θεοτόκου Πετροκεφάλου Μαλεβιζίου Ηρακλείου την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 και ώρα 20:00 έγινε προβολή του επεισοδίου 22 της εκπομπής  Άγιοι Τόποι: Εκεί όπου έστησαν οι άχραντοι πόδες του Κυρίου.  Αφιέρωμα στον Τάφο της Παναγίας μας στην Αγία Γεθσημανή.

Την όλη οργάνωση ανέλαβε η Ενορία Γενεσίου της Θεοτόκου Πετροκεφάλου Μαλεβιζίου ΗρακλείουΘερμή φιλοξενία και η συμμετοχή του κόσμου της Ενορίας μεγάλη και συγκινητική. 

Πολλές ευχαριστίες στον εφημέριο της Ενορίας π. Νικόλαο Παπαδάκη για την φιλοξενία, την άριστη οργάνωση και πάνω από όλα για την αγάπη και την στήριξη του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τόσο ο Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Νικάκης  διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης όσο και ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Βασιλάκης εφημέριος στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Τίτου.

Σε αυτή την ευλογημένη Ενορία βρεθήκαμε για πρώτη φορά αλλά δώσαμε υπόσχεση να ξαναβρεθούμε και για άλλη προβολή με τη Χάρη του Τριαδικού μας Θεού. 

Δόξα τω Θεώ!









Σχόλια

  1. Όλα ωραία και ευλογημένα. Ο ζκυριος και η Παναγία Μητέρα του να σας προστατεύει. Γιάννης Τσερεβελακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είστε καλά. Καλή Παναγία και με το καλό να βρεθούμε και στο δικό σας χωριό.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην ιστοσελίδα EPILEKTA το επεισόδιο 22 Ο Τάφος της Παναγίας στη Γεθσημανή

Προβολή ταινίας "Στον Ιορδάνη ποταμό" στην Ενορία Αγίου Ευμενίου Φορτέτσας Ηρακλείου 11.01.2024

Προβολή στην Ενορία Αγίου Γεωργίου Πόρου Ηρακλείου