Ενορία Γενεσίου της Θεοτόκου Πετροκεφάλου Μαλεβιζίου Ηρακλείου 16.12.2023

Στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ενορίας Γενεσίου της Θεοτόκου Πετροκεφάλου Μαλεβιζίου Ηρακλείου το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 έγινε προβολή των επεισοδίων Χριστούγεννα στην Ιερά Μονή των Ποιμένων και Βηθλεέμ #2 από το Κανάλι στο YouTube Προσκυνητάρι Αγίας Γης και βέβαια την εκπομπή Άγιοι Τόποι: Εκεί όπου έστησαν οι άχραντοι πόδες του Κυρίου με τον γενικό τίτλο Ιερά Μονή Ποιμένων και Βηθλεέμ ως ένα εφόδιο προετοιμασίας πνευματικής για τους ανθρώπους της Ενορίας.

Είχαμε δώσει υπόσχεση απο τον Αύγουστο του 2022 που κάναμε την πρώτη προβολή σε αυτή την ευλογημένη Ενορία να ξανά βρεθούμε και Δόξα τω Θεώ έφτασε η ώρα.

Την όλη οργάνωση ανέλαβε η Ενορία Γενεσίου της Θεοτόκου Πετροκεφάλου Μαλεβιζίου ΗρακλείουΘερμή φιλοξενία και η συμμετοχή του κόσμου της Ενορίας μεγάλη και συγκινητική. Πολλή όμορφη και η παρουσία της παιδικής χορωδίας της Ενορίας Κάτω Ασιτών που με τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα τραγούδια τους έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στην όλη εκδήλωση. 

Πολλές ευχαριστίες στον εφημέριο της Ενορίας π. Νικόλαο Παπαδάκη για την φιλοξενία, την άριστη οργάνωση και πάνω από όλα για την αγάπη και την στήριξη του.

Δόξα τω Θεώ!


Σχόλια

  1. Πολύ ωραία η προβολή και η γιορτή με τα παιδιά! Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα να έχει ς την ευχή της Παναγίας ύστερα τη δική μου και τέλος την ευλογία του Παναγίου τάφου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην ιστοσελίδα EPILEKTA το επεισόδιο 22 Ο Τάφος της Παναγίας στη Γεθσημανή

Προβολή ταινίας "Στον Ιορδάνη ποταμό" στην Ενορία Αγίου Ευμενίου Φορτέτσας Ηρακλείου 11.01.2024

Προβολή στην Ενορία Αγίου Γεωργίου Πόρου Ηρακλείου