Στην Ενορία Εισοδίων της Θεοτόκου Νέων Αλατσάτων Ηρακλείου 20.12.2023

Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Εισοδίων της Θεοτόκου Νέων Αλατσάτων Ηρακλείου την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 έγινε προβολή των επεισοδίων Χριστούγεννα στην Ιερά Μονή των Ποιμένων και Βηθλεέμ #2 από το Κανάλι στο YouTube Προσκυνητάρι Αγίας Γης και βέβαια την εκπομπή Άγιοι Τόποι: Εκεί όπου έστησαν οι άχραντοι πόδες του Κυρίου με τον γενικό τίτλο Ιερά Μονή Ποιμένων και Βηθλεέμ ως ένα εφόδιο προετοιμασίας πνευματικής για τους ανθρώπους της Ενορίας και όχι μόνο

Η συμμετοχή του κόσμου μεγάλη. Πολλές ευχαριστίες στους εφημερίους της Ενορίας π. Γεώργιο Κακουλάκη και π. Γεώργιο Μοσχόβη για την άριστη οργάνωση και την φιλοξενία. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Νικάκης αλλά και ο συνταξιούχος ιερέας π. Νικόλαος Λαγουδιανάκης.

Μετά την ολοκλήρωση της προβολής ακολούθησε κλήρωση με πλούσια δώρα προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του Φιλοπτώχου ταμείου της Ενορίας.

Όλα υπέροχα και προς Δόξα Θεού!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην ιστοσελίδα EPILEKTA το επεισόδιο 22 Ο Τάφος της Παναγίας στη Γεθσημανή

Προβολή ταινίας "Στον Ιορδάνη ποταμό" στην Ενορία Αγίου Ευμενίου Φορτέτσας Ηρακλείου 11.01.2024

Προβολή στην Ενορία Αγίου Γεωργίου Πόρου Ηρακλείου